• darkblurbg

The Hunting Lodge biedt een unieke vergaderlocatie waar u met uw collega’s of zakenrelaties uitstekend kunt overleggen. De rustieke omgeving zorgt ervoor dat u zich ontspant en dat u zich volledig kunt focussen op de vergadering. Onze groenrijke tuin leent zich regelmatig als vergaderlocatie, waar u tijdens de meeting heerlijk van de zon en de natuur kunt genieten.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Laat onze chef-koks een zakenlunch of -diner maken op deze unieke vergaderlocatie in Rozendaal

De omgeving is niet het enige wat The Hunting Lodge tot een unieke vergaderlocatie maakt. U kunt er bij ons namelijk ook voor kiezen om uw vergadering uit te breiden met een voortreffelijke 3 gangen lunch of 5 gangen diner. Onze chef-koks gaan dan voor u aan de slag en bereiden de meest smaakvolle seizoengerechten. Zij bereiden hun gerechten enkel met dagverse, en waar mogelijk biologische en diervriendelijke producten. Bovendien maken wij deel uit van JRE, een vereniging van jonge restaurateurs waarin kookkennis onderling wordt uitgewisseld. U kunt er dus op rekenen dat we een heerlijke maaltijd voor u serveren.

Plaats uw reservering eenvoudig online

Wilt u van onze unieke vergaderlocatie gebruikmaken met uw collega’s of zakenrelaties? Plaats dan nu uw reservering online. Bij eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken via (+31) 026-3611597 of per e-mail via reservations@thehunting.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.