• darkblurbg

Wilt u uw geliefde trakteren op een etentje in een romantisch restaurant in Gelderland? Dan bent u van harte welkom bij ons! Vlak bij Arnhem, in Rozendaal, vindt u een van de meest romantische restaurants van Gelderland, namelijk The Hunting Lodge. U kunt hier reserveren voor een heerlijk luxe diner voor twee, waarbij u geniet van de meest verrassende seizoengerechten van onze getalenteerde chef-koks.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Luxe dineren of lunchen in hét romantisch restaurant van Gelderland

Wilt u luxe dineren of lunchen? Dan bent u bij The Hunting Lodge op de goede plek. Als een van de meest romantische restaurants van Gelderland bereiden wij graag de meest voortreffelijke gerechten voor u. Wij werken hierbij zoveel mogelijk met biologische en diervriendelijke ingrediënten, zodat u niet alleen smakelijk, maar ook verantwoord kunt tafelen. Onze passie voor koken ziet u gegarandeerd terug op tafel. Met steeds wisselende gerechten op de menukaart willen we onze gasten aangenaam verrassen. Kom naar ons romantische restaurant in Rozendaal, vlak bij Arnhem, en kies voor een chique 5 gangen diner of geniet overdag van een uitgebreide 3 gangen lunch.

Wij serveren ook sfeer

Naast heerlijke gerechten serveren wij ook een rustige en gezellige sfeer. Deze sfeer hebben wij vooral te danken aan onze prachtige locatie. Wij beschikken niet alleen over bijzondere eetzalen, maar ook over een idyllische tuin waar u heerlijk tot rust komt. Het romantische uitzicht op Kasteel Rosendael maakt uw etentje in ons restaurant vlak bij Arnhem helemaal compleet.

Plaats uw reservering vandaag nog

Uw zoektocht naar een romantisch restaurant in de buurt van Arnhem houdt hier op. Plaats uw reservering vandaag nog online om zeker te zijn van een tafel op de dag dat jullie uit eten willen. Voor eventuele vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of te mailen naar reservations@thehunting.nl.