• darkblurbg

Bent u op zoek naar een restaurant vlak bij Velp waar u heerlijk uit eten kunt gaan? Kom dan zeker langs bij The Hunting Lodge in het naastgelegen dorp Rozendaal. Hier worden de meest smakelijke, maar ook verantwoorde gerechten bereid. Waar mogelijk werken onze chef-koks namelijk met biologische en diervriendelijke producten. De gerechten veranderen met het seizoen mee, zodat u steeds weer nieuwe en verrassende creaties kunt proeven.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Geniet van een luxe lunch of diner in ons restaurant vlak bij Velp in Rozendaal

Als u uit eten wilt in Velp of omgeving, dan bent u van harte welkom in ons restaurant in Rozendaal. U kunt bij ons zowel lunchen als dineren. Bekijk de menukaart alvast om te ontdekken wat wij momenteel serveren. Ons restaurant vlak bij Velp is een heerlijke uitvalbasis om uit eten te gaan na een goede wandeling over de Posbank. Vanwege onze unieke locatie in dit rustgevende landschap kunt u zich bij ons volledig ontspannen.

Onze locatie dient zich ook uitstekend voor feesten

Bent u op zoek naar een feestlocatie? The Hunting Lodge leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een bruiloft. Het uitzicht op Kasteel Rosendael in combinatie met onze idyllische tuin, maken onze locatie zo uniek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar (+31) 026-3611597 of een e-mail te sturen naar reservations@thehunting.nl. Wilt u enkel uit eten in ons restaurant nabij Velp? Plaats uw reservering dan vandaag nog online om zeker te zijn van een tafel op de dag dat u wilt komen.