• darkblurbg

Wilt u lunchen of dineren in een luxe restaurant vlak bij de Posbank? Kom dan genieten van de voortreffelijke gerechten die onze chef-koks met liefde voor u bereiden. Deze gerechten veranderen met de seizoenen mee en zijn met zorg samengesteld. Zo kunt, als u vaker bij ons komt eten, steeds weer smullen van nieuwe en verrassende creaties.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Kom heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant na uw wandeling over de Posbank in Rozendaal

Een wandeling over de Posbank kunt u het beste afsluiten met een heerlijk etentje in een goed restaurant. Zo komt u weer even volledig tot rust na een intensieve dag. Of u nu wilt lunchen of dineren; op slechts enkele kilometers van de Posbank vindt u ons restaurant waar u lekker kunt eten. In onze keuken wordt gewerkt met dagverse, en waar mogelijk biologische en diervriendelijke, producten. Zo kunt u na uw bezoek aan de Posbank niet alleen smakelijk, maar ook verantwoord eten.

Ontdek onze passie voor koken

Met ons restaurant maken we deel uit van JRE. Dit is een vereniging van jonge restaurateurs die de passie voor koken met elkaar delen. Kookkennis wordt onderling met elkaar uitgewisseld, waardoor we elkaar steeds meer inspireren. Doordat wij bij deze vereniging zijn aangesloten kunnen wij eigentijdse gerechten wegzetten waaraan u een ware smaaksensatie beleeft. Bekijk onze actuele menukaart en ontdek welke creaties wij voor u in petto hebben.

Reserveer nu online

Combineer uw bezoek aan de Posbank met een verrukkelijk etentje in ons restaurant in Rozendaal. Om zeker te zijn van een tafel reserveert u eenvoudig online. Ook wanneer u geen bezoek brengt aan de Posbank, maar gewoon op zoek bent naar een bijzonder biologisch restaurant, bent u van harte welkom om te komen lunchen of dineren. Voor meer informatie of vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of een e-mail te sturen naar reservations@thehunting.nl.