• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu 

 

 

Tonijn / rettich / spitskool / sesam / limoen

***

Ossenstaart bouillon / paddenstoelen / ravioli met ossenstaart

***

Zwezerik / Venere rijst / pompoen / koolraap / zoete knoflook / gerookte knoflook jus

***

Houtduif / gebakken ui / pommes fondant / stoofpeer / witlof / jus van Cornet bier

***

Ganzenlever / biet / kweepeer / kruidkoek*

***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood

***

Matcha / kaffir limoen / sereh

 

     
 3-gangen:  tonijn / houtduif / dessert   € 49.-
 4-gangen:  tonijn / ossenstaartbouillon / houtduif / dessert   € 58,-
 5-gangen:  tonijn / ossenstaartbouillon / zwezerik / houtduif / dessert   € 67,-
 6-gangen:  tonijn / ossenstaartbouillon / zwezerik / houtduif / ganzenlever / dessert   € 76,-
     

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 39,-

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€ 3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 15,-

Ganzenlever

gebakken met appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Kingfish,

gebrand, zoetzure avocado, wasabi panna cotta, rettich, radijs en sneeuw van mierikswortel (ook vegetarisch mogelijk) € 21,-

Kreeft,

tartaar, tempura, appel, bleekselderij, komkommer, courgette en tzaziki € 23,-
Rundertartaar,

Gruyère, paddenstoel, appel, schorseneer en truffelmayonaise

€ 19,- 

 Vegetarisch,

bruine boon, appel, rode ui, radijs, rucola en gepocheerd kwartelei

€ 19,-
     

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 
Sliptong,                    

kalfsrookvlees, knolselderij, truffel en 67°c eidooier

€ 37,50       
Skrei,              

kappertjes, rozijnen, bloemkool beurre noisette en saus van sprot

€ 32,-
Mangalica / paling,

Boston butt "van het Mangalica varken van landgoed Houberg" met paling, pompoen, kikkererwt en Oosterse lak

€ 32,-*
Entrecôte THL

pommes fondant, rode ui compote, kaantjes gelakt met soja en Madeira jus

€ 34,-
Vegetarisch,

zuurkool in brique deeg, pastinaak, linzen en Parmezaanschuim

€ 25,-*

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Hangop,

met bereidingen van bramen, bergamot, karamel                                       € 13,-    

Matcha,

dessert van matcha, witte chocolade, pecannoten, kaffir limoen en sereh € 13,-

Appel dessert,

Granny Smith , crème fraîche d'Isingy, boerenjongens, kaneel en vanilleroomijs

€ 13,- 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 17,-