Noordzee krab / karnemelk / schaaldieren karamel / wilde rijst / zeegroenten
***
Runder tartaar / vadouvan / mierikswortel / tomaat / radijs / spekbokking
***
Tong / champignon / kappertjes / citroen / eekhoorntjesbrood
***
Wild zwijnszwang en -coppa / La Ratte aardappel / truffelaardappel / truffeljus
***
Fazant / fenegriek / groene kool / knolselderij / zuurkool
***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood
***
Passievrucht / hazelnoot / gojibes / chocolademelkroomijs*
3-gangen: | krab / fazant / passievrucht | € 49.- |
4-gangen: | krab / rund / fazant / passievrucht | € 58,- |
5-gangen: | krab / rund / tong / fazant / passievrucht | € 67,- |
6-gangen: | krab / rund / tong / wild zwijn / fazant / passievrucht | € 76,- |
*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-
Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.
THL lunch menu | |
3-gangen* |
€ 39,- |
Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Voorgerechten |
||
Oesters |
Normandië, per stuk |
€ 3,50 |
Kreeftensoep, |
aan tafel uitgeserveerd | € 17,- |
Ganzenlever |
gebakken, appel, aardappel en Calvadosjus | € 25,- |
Zeebaars, |
mousse van ansjovis, artisjok, tomaat, citroen, dragon en dille | € 19,- |
Wildpaté, |
vijg en zwarte olijf | € 20,- |
Dumpling, |
sojabonen, zwarte bonen, paddenstoelen en vegetarische dashi |
€ 19,- |
Hoofdgerechten |
||
Sliptong / kreeft, |
tarte tatin van witlof en kreeftenschuim |
€ 37,- |
Griet |
gegrild met bloemkool, hazelnoot en zwarte knoflook beurre blanc |
€ 34,- |
Hert, |
knolselderij, biet, olijf, spruitjes, hazelnoot en specerijenjus |
€ 32,-* |
Patrijs, |
polenta, gele biet, pruim, sinaasappel en bietenjus |
€ 33,-* |
Vegetarisch, |
gnocchi, pastinaak, schorseneren en koolraap |
€ 29,- |
* Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.
Nagerechten |
||
Passievrucht, |
hazelnoot, gojibes en chocoladeroomijs | € 13,- |
Koffie dessert, |
banaan en witte chocolade | € 13,- |
Ananas |
gemarineerd, rozemarijn, groene kruiden en pure chocolade |
€ 13,- |
Selectie kazen |
van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle |
€ 17,- |