• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu 

 

 

El Copricio rund / octopus / miso / tuinbonen / soja / Oosterse marinade 

***

Coquille / bloemkool / hazelnoot / beurre noisette

***

Knolselderij / truffel / zuurkool / hoeve ei

 

***

Scharrel- en speenvarken / prei / pikkels / mosterdfruit / grove mosterdjus

***

Gebakken ganzenlever / peer / appelstroop / kruidkoek

***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood

***

Chocolade fudge / roodfruit / meringue / karamelroomijs*

 

     
 3-gangen:  rund / speenvarken / chocolade  € 49.-
 4-gangen:  rund / coquille / speenvarken / chocolade  € 58,-
 5-gangen:  rund / coquille / knolselderij / speenvarken / chocolade  € 67,-
 6-gangen:  rund / coquille / knolselderij / speenvarken / ganzenlever / chocolade  € 76,-
     

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 39,-

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€ 3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 17,-

Ganzenlever

gebakken, appel, aardappel en Calvadosjus   € 27,-

Tonijn / kalf

met kappertjes, rode ui en sesam € 22,-

Rundertartaar

met mierikswortel bavarois, tomaat, radijs, vadouvan en spekbokking créme € 20,-

Hoeve eitje,

gepocheerd met knolselderij, truffel en zuurkool € 19,-
Artisjok

tartaar met basilicum, tomaat, paprika en buffel mozzarella

€ 19,-

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 

Sliptong / kreeft,    

tarte tatin van witlof en kreeftenschuim

€ 37,-       
Zeebaars,       

pompoen, zoete aardappel, rode paprika en tom kha kai

€ 34,-
Ree,

knolselderij, zilveruitjes, pommes fondant en eigen jus

€ 40,-*
Ossenhaas,

zuurkool, pommes dauphine, paddenstoelen en paddenstoelen roomsaus

€ 36,-*
Lasagne, 

pompoen, zoete aardappel en geitenkaas

€ 30,-

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Moelleux,

chocoladetaartje met passievrucht en citroengrasroomijs                                 € 13,-    

Chocolade fudge,

met rood fruit, meringue en karamelroomijs € 13,-
Sticky toffee pudding

met crème fraîche, appel en boerenjongensroomijs

€ 13,- 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 17,-