• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu 

 

 

Zeebaars / curry / sinaasappel / abrikoos / bospeen 

***

Langoustine / zeegroenten / asperge / koffie / schaaldierenjus 

***

Corvina / Fregola Sarda / courgette / antiboise / olijven / venkel

 

***

Piepkuiken / kreeft / asperge / paddenstoelen / gevogelteroomsaus

***

Lam / kikkererwt / oerwortel / spitskool / groene asperge / gerookte knoflookjus

***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood

***

Rabarber / aardbei / yuzu / kwark

 

     
 3-gangen:  zeebaars / lam / rabarber   € 49.-
 4-gangen:  zeebaars / langoustine / lam / rabarber   € 58,-
 5-gangen:  zeebaars / langoustine / corvina / lam / rabarber   € 67,-
 6-gangen:  zeebaars / langoustine / corvina / piepkuiken / lam / rabarber   € 76,-
     

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 39,-

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€ 3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 15,-

Ganzenlever

gebakken met appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Tonijn,

gebrand en tartaar met rettich, spitskool, sesam en limoen € 21,-

Wagyu,

dungesneden picanha "van het Wagyu rund van landgoed Houberg" met Gruyère, paddenstoelen, asperge en truffelmayonaise € 23,-
Trio geitenkaas,

- tosti geitenkaas met een uitsmijter van kwartelei

- bitterbal van geitenkaas met couscous, courgette, komkommer en zeekraal

- cocktail van komkommersoep met geitenkaasijs

€ 19,-

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 

Sliptong,                  

kalfsrookvlees, knolselderij, asperge, 67°c eidooier en kreeftenjus

€ 37,-       
Griet,              

gegrild met barigoule crème, venkel, artisjok en venkelschuim

€ 39,-
Mangalica / paling,

Boston butt "van het Mangalica varken van landgoed Houberg" met paling, pompoen, kikkererwt en Oosterse lak

€ 32,-*
Entrecôte THL

aubergine, asperge, sojabonen en gerookte knoflookjus

€ 34,-*
Vegetarisch,

abrikoos, sinaasappel, groene asperge, parelgort en beurre blanc van sinaasappel en abrikoos

€ 29,-
Asperge Flamande,

de klassieker met Livar ham, aardappel en eiersaus op hedendaagse wijze gepresenteerd

€ 27,50
Asperge,

vegetarisch

€ 25,00

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Mango cheesecake,

diverse bereidingen van mango en kokos                                       € 13,-    

Rabarber,

aardbeien, yuzu en kwark € 13,-

Chocolade,

pure chocolade ganche, Bastogne, witte chocolade en sereh ij

€ 13,- 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 17,-