• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu 

 

 

Tonijn / harde escabeche / koolraap / dille / radijs / mosterd / mosterd-dille-vinaigrette 

***

Kreeft / meloen / zeegroenten / truffelaardappel / tandori vinaigrette

***

BBQ runderwang / langoustine / pinda / bloemkool / rucola / zoete ui / ponzu

 

***

Tarbot / tom kha kai / radijs / paddenstoelen

***

Kalfsentrecote / zoete aardappel / roodlof / pompoen / appel / zwarte knoflook jus

***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood

***

Ananas / lychee / kokos / kwark / yoghurt lychee ijs*

 

     
 3-gangen:  tonijn / kalfsentrecote / ananas  € 49.-
 4-gangen:  tonijn / runderwang / kalfsentrecote / ananas  € 58,-
 5-gangen:  tonijn / runderwang / tarbot / kalfsentrecote / ananas  € 67,-
 6-gangen:  tonijn / kreeft / runderwang / tarbot / kalfsentrecote / ananas  € 76,-
     

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 39,-

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€ 3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 15,-

Ganzenlever

gebakken, appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Kingfish,

koolraap, dille, radijs, mosterd en mosterd-dille-vinaigrette € 21,-

Wagyu,

dungesneden picanha "van het Wagyu rund van landgoed Houberg" met Gruyère, paddenstoelen, groene asperge en truffelmayonaise € 21,-
Vegetarisch,

watermeloen, Griekse yoghurt, ponzu, komkommer en koraal tuille

€ 19,-

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 

Corvina,                  

fregola sarda, venkel, courgette, olijf en saus antiboise

€ 34,-       
Griet,              

gegrild met barigoule crème, venkel, artisjok en venkelschuim

€ 39,-
Mangalica / paling,

Boston butt "van het Mangalica varken van landgoed Houberg" met paling, pompoen, kikkererwt en szechuan jus

€ 32,-*
Entrecôte THL

knolselderij van de BBQ, Hasselback aardappel, meiknol en zwarte knoflookjus

€ 34,-*
Vegetarisch,

abrikoos, sinaasappel, groene asperge, parelgort en beurre blanc van sinaasappel en abrikoos

€ 29,-
Trio geitenkaas,

- tosti geitenkaas met een uitsmijter van kwartelei

- bitterbal van geitenkaas met couscous, courgette, komkommer en zeekraal

- cocktail van komkommersoep met geitenkaasijs

€ 29,00

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Ananas,

ananas, lychee, kokos, kwark en yoghurt lychee ijs                                       € 13,-    

Kersen,

kers, pure chocolade, yoghurt - kersenijs € 13,-

Pêche melba THL,

perzik, framboos en vlierbloesem

€ 13,- 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 17,-