• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu 

 

 

Gemarineerde zalm / yoghurt / mierikswortel / komkommer / waterkers 

***

Wildpaté / vijg / zwarte olijf

***

Bouillabaisse / crouton / saffraan mayonaise / Hollandse garnalen

 

***

Griet / bloemkool / hazelnoot / zwarte knoflook beurre blanc

***

Patrijsfilet en -pootje / topinamboer / rode biet / macadamia noot / bietenjus

***
Selectie kazen / olijven jam / notenbrood

***

Dessert van rood fruit / mascarpone / lemon curd / sereh roomijs*

 

     
 3-gangen:  zalm / patrijs / rood fruit  € 49.-
 4-gangen:  zalm / wildpaté / patrijs / rood fruit  € 58,-
 5-gangen:  zalm / wildpaté / bouillabaisse / patrijs / rood fruit  € 67,-
 6-gangen:  zalm / wildpaté / bouillabaisse / griet / patrijs / rood fruit  € 76,-
     

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 39,-

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€ 3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 15,-

Ganzenlever

gebakken, appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Zeebaars,

mousse van ansjovis, artisjok, tomaat, citroen, dragon en dille € 19,-

BBQ runderwang,

langoustine, bloemkool, pinda, zoete ui en ponzu € 20,-
Wagyu,

dungesneden picanha "van het Wagyu rund van landgoed Houberg" met Gruyère, paddenstoelen, groene asperge en truffelmayonaise

€ 22,-
Trio geitenkaas,

- tosti geitenkaas met een uitsmijter van kwartelei

- bitterbal van geitenkaas met couscous, courgette, komkommer en zeekraal

- cocktail van komkommersoep met geitenkaasijs

€ 19,-

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 

Sliptong / kreeft,    

tarte tatin van witlof en kreeftenschuim

€ 37,-       
Tarbot,              

gegrild, bosui, radijs, paddenstoelen en saus van thom kha kai

€ 34,-
Hert,

knolselderij, bietjes, olijf, spruitjes en hazelnoot

€ 32,-*
Kalfentrecôte,

zwezerik, bataat, bospeen en garma masala jus

€ 34,-*
Vegetarisch,

gebakken polenta, structuren van mais en biet

€ 29,-

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Ananas,

Bastogne, en pure chocolade                                    € 13,-    

Roodfruit,

mascarpone, lemon curd en sereh roomijs € 13,-

Pêche melba THL,

perzik, framboos en vlierbloesem

€ 13,- 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 17,-