• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu

 

 

Zalm in kruiden met yoghurt crème en basilicum vinaigrette

***
Dungesneden hert met appel, schorseneren, paddenstoel en ganzenlever krul

***
Kwartel met pompoen, wortel en kummeljus

***
Kalfssukade, -rookvlees en -tong met zacht gegaarde eidooier, prei en zwarte knoflookjus

***
Haas en wildbrij met rode kool, spruiten, pastinaak en specerijenjus

***
Gebakken ganzenlever met stoofpeer, peterseliewortel en groene olijvenjam

***
Koffie dessert, structuren van passievrucht, koffie en steranijs *

 

     
 3-gangen:  zalm / haas / koffie dessert    € 47,50
 4-gangen:  zalm / hert / haas / koffie dessert  € 52,50
 5-gangen:  zalm / hert / kwartel / haas / koffie dessert  € 62,50
 6-gangen:  zalm / hert / kwartel / kalf / haas / koffie dessert  € 72,50
 7-gangen:  zalm / hert / kwartel / kalf / haas / ganzenlever / koffie dessert  € 77,50

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-

Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, berekenen wij een toeslag van € 5,-

Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 37,50

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters 

Normandië, per stuk  

€   3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 14,50

Ganzenlever

gebakken met appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Tonijn,

rammenas, spitskool, sesam en limoen € 19,-

Wildpaté,

vijg en zwarte olijf € 18,-
Rundertartaar,

Olde Remeker, gerookte paling, appel en ossenworst

€ 19,- 

 Gnocchi,

 spinazie, paddenstoelen, Comté, zacht gegaarde eidooier en zwarte knoflook beurre blanc € 19,-
     

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 
Zeeduivel,                    

bloemkool, hazelnoot en zwarte knoflooksaus

€ 37,-       
Kabeljauw,              

knolselderij, truffel en kreeftenschuim

€ 32,-
Hert

met hete bliksem anno nu

€ 32,-
Ossenhaas THL

gegrild van het Holsteiner rund met pont neuf en truffeljus

€ 31,-
Vegetarisch,

gebakken polenta met structuren van mais, biet en bietensaus

€ 25,-*

 * Wenst u gebakken ganzenlever bij uw hoofdgerecht dan berekenen wij hiervoor € 5,- supplement.

     

 

 

Nagerechten

 

Citrus dessert,

mandarijn, hangop, kardemon en pistache                                         € 12,50    

Koffie dessert,

structuren van passievrucht, koffie en steranijs € 12,50 

Bramen dessert,

taartje van bramen en perzik met lemoncurd en roomijs van lange zwarte peper

€ 12,50 
     
     
Selectie kazen    

 van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle

€ 16,50