• darkblurbg

                                                                                                                                                 

 

 

JRE Menu

 


Carpaccio van zeebaars met yuzu, Griekse yoghurt, avocado en Chorizo
***
Noordzeekrab met kalfsrosbief, Granny Smith, komkommer, radijs en strandkrabbendressing
***
 Kabeljauw met pulpo (octopus), gazpacho, bergamot, pesto en tomaat
***
Sukade met aubergine, pomme fondant en jus van Oloroso sherry
***
Lam in kruidenkorst met Taggische olijf, Hollandse kersen, courgette,
knoflookaardappel en citroenjus
***
Gebakken ganzenlever met lamsoren, framboos en acetojus
***
Structuren van blauwe druif en bes met vlierbloesem, kwark en Bastogne*

     
 3-gangen:   zeebaars / lam / blauw fruit     € 47,50
 4-gangen:   zeebaars / krab / lam / blauw fruit      € 52,50
 5-gangen:   zeebaars / krab / sukade / lam / blauw fruit   € 62,50
 6-gangen:   zeebaars / krab / pulpo / sukade / lam / blauw fruit   € 72,50
 7-gangen:   zeebaars / krab / pulpo / sukade / lam / ganzenlever / blauw fruit     € 77,50

 

*Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-
Wenst u het menu uit te breiden met kaas van de wagen, berekenen wij een toeslag van € 10,-
Wenst u lever in uw 3-, 4- of 5-gangen menu, bereken wij een toeslag van € 5,-
Bent u vegetarisch of heeft u een dieetwens? Wij passen het menu of de gerechten graag voor u aan.

 

 

 

 

 THL lunch menu   
 3-gangen*                                                                             

 € 37,50

 

Uitsluitend ‘s middags tot 15.00 uur te bestellen.
* Twee gerechten met koffie of dessert, die dagelijks met de seizoenen mee wisselen.
   Wenst u kaas van de wagen in plaats van een dessert, berekenen wij een toeslag van € 5,-

 

The Hunting Lodge à la Carte

 

 

Voorgerechten

 

Oesters, 

Normandië, per stuk  

€   3,50

Kreeftensoep, 

aan tafel uitgeserveerd     € 14,50

Ganzenlever,

gebakken met appel, aardappel en Calvadosjus   € 25,-

Coquille

gebakken met bloemkool, broccoli en rode zuring € 25,-

Eenden terrine, 

cashewnoot, mango en basilicum € 20,-

Zeebaars,   

tartaar met wortel, sinaasappel en Jamaica peper  € 18,-

Watermeloen,

“Steak tartaar” van watermeloen met fijne kruiden en piccalilly

€ 17,-
Trio geitenkaas ,

- tosti met truffel en uitsmijter van kwartelei  
  - bitterbal met couscous, courgette, komkommer en zeekraal  
  - komkommersoep en geitenkaasijs € 18,-

 

  

 

 

Hoofdgerechten 

 
Tarbot,                         

gegrild met groene asperges, paddenstoelen,

zacht gegaarde eidooier, zee groenten en kreeftenschuim

€ 37,-       
Snoekbaars,               

venkel, groene asperge, salty finger,

saffraan aardappel en saffraan beurre blanc     

€ 32,-
Speenvarken,

piccalilly, grove mosterd en zomerstamppotje van postelein

€ 33,-
Ossenhaas THL,

gegrilde van het Holsteiner rund met gebakken ganzenlever pont neuf en truffeljus

€ 34,-
Vegetarisch,

ravioli van tomaat en mozzarella met basilicum wilde tomaten en Parmezaanschuim

€ 25,-

 

     

 

 

Nagerechten

 

Rabarber cheesecake,

structuren van rabarber, Bastogne en rabarbersorbet                                           € 12,50    

Warme chocolade, 

citroen fudge, merengue, framboos en citroengras € 12,50 

Tonkaboon,    

tonkabonencrème en –roomijs met witte chocolade € 12,50 
JRE dessert 

structuren van blauwe druif en bes met vlierbloesem, kwark en Bastogne  

€ 12,50
     
Selectie kazen      van de wagen, geaffineerd door Bourgondisch Lifestyle € 16,50