• darkblurbg

Wilt u graag van een luxe kerstdiner genieten in een restaurant, zodat u niet zelf hoeft te koken? Onze getalenteerde chef-koks kiezen elk jaar weer de lekkerste gerechten uit voor ons kerstmenu. Met deze zorgvuldig samengestelde gerechten bent u verzekerd van een verrukkelijk kerstdiner in ons restaurant.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Reserveer voor een kerstdiner of kerstlunch in ons restaurant in Rozendaal

Voor een uitgebreid kerstdiner bent u in ons restaurant op de juiste plaats. Wij laten u gedurende maar liefst zes gangen genieten van de meest bijzondere en tongstrelende creaties. Wilt u liever lunchen in plaats van dineren? Ook dat is mogelijk! Voor de lunch hebben we een 4 gangen menu samengesteld. Ontdek onze kerstmenu’s alvast voor de komende feestdagen.

Ook op andere feestdagen bent u welkom bij ons

Ook op andere feestdagen zijn wij gewoon geopend. Ook tijdens bijvoorbeeld Pasen werken wij met dagverse ingrediënten en waar mogelijk biologische of diervriendelijke producten. Onze menukaart verandert met de seizoenen mee, waardoor u steeds van nieuwe en verrassende creaties kunt genieten. Alleen op Oudejaarsdag zijn wij helaas gesloten.

Vraag naar de mogelijkheden voor aankomende kerst- en andere feestdagen

Wilt u tijdens feestdagen in ons restaurant vlak bij Velp komen eten? Reserveer dan snel online om zeker te zijn van een plek. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, mag u uiteraard contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar (+31) 026-3611597 of een e-mail te sturen naar reservations@thehunting.nl.