• darkblurbg

Wilt u gezellig uit lunchen met vrienden of familie in een luxe restaurant in Arnhem of omgeving? Kom dan naar The Hunting Lodge in Rozendaal. Wij zijn hét restaurant waar u naartoe gaat als u iets te vieren heeft of als u simpelweg eens wilt genieten van een luxe etentje. Onze chef-koks bereiden voortreffelijke lunchgerechten, zodat u een ware smaaksensatie beleeft.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Ook met uw collega’s kunt u gezellig lunchen in ons restaurant nabij Arnhem in Rozendaal

Als u gezellig komt lunchen in ons restaurant vlak bij Arnhem geniet u niet alleen van onze heerlijke seizoengerechten, maar ook van onze rustieke omgeving. Hiermee is het niet alleen een fijne plek om naartoe te gaan met vrienden of familie;  u kunt er ook uitstekend terecht met uw collega’s of zakenrelaties. Voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij verschillende arrangementen aan, zodat u bij bijvoorbeeld een belangrijke vergadering van alle gemakken bent voorzien.

Proef onze heerlijke lunchgerechten

Komt u gezellig lunchen in ons restaurant in Rozendaal, vlakbij Arnhem? Bekijk alvast onze menukaart, waarop u verrukkelijke gerechten vindt die met dagverse, en waar mogelijk, biologische en diervriendelijke producten bereid zijn. Reserveer online voor een uitgebreide 3 gangen lunch en ontdek welke creaties wij voor u in petto hebben. Dineren is bij ons uiteraard ook mogelijk. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of een e-mail te sturen naar reservations@thehunting.nl.