• darkblurbg

Wie op zoek is naar een unieke feestlocatie, is bij The Hunting Lodge aan het juiste adres. The Hunting Lodge is gevestigd nabij het rustgevende natuurgebied de Posbank en heeft een romantisch uitzicht op Kasteel Rosendael. Daarnaast beschikken wij over prachtige feestzalen en een rustieke tuin. Kortom; dit is de ideale feestlocatie voor elk soort feest!

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Maak indruk op uw gasten met onze unieke feestlocatie in Rozendaal

Als u uw gasten uitnodigt op onze unieke feestlocatie, zult u zeker indruk op hen maken. Het maakt hierbij niet uit voor welke gelegenheid u een feest wilt organiseren. Gaat u trouwen of geeft u een bedrijfsfeest? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Vertel ons uw specifieke wensen en wij zoeken voor u naar de daarbij passende mogelijkheden.

Wij verzorgen ook de catering voor u

Omdat wij beschikken over een chique restaurant, is het ook mogelijk om de catering op uw feest aan ons over te laten. Hierdoor wordt alles onder één dak geregeld, wel zo gemakkelijk. Wanneer u iets te vieren heeft, maar hiervoor geen feest wilt organiseren, kunt u bij ons ook uitstekend uit eten. Bovendien zijn wij op alle feestdagen van het jaar geopend, met uitzondering van Oudejaarsdag. Met kerst serveren wij zelfs een uitgebreid kerstdiner.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze unieke feestlocatie? Bekijk dan onze fotogalerij of maak een afspraak voor een bezichtiging. Vraag gerust naar de mogelijkheden en vertel ons al uw wensen. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u op. U neemt contact met ons op via het telefoonnummer (+31) 026-3611597 of via het e-mailadres reservations@thehunting.nl.