• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Trouwen op een winterdag 

Trouwen op een mooie zomerdag is voor veel mensen een droom. Alhoewel u zich bij ons in het buitenland waant, hebben wij toch ook gewoon Hollands weer. Wij gaan echter met ons klimaat mee en bieden u de Winter Wedding. Dikke jassen aan en dan heel romantisch aan het einde van de middag in het schemerdonker trouwen.Verwarmd en verlicht door vuurkorven en fakkels in onze prachtige tuin terwijl uw gasten met een dekentje genieten van bijvoorbeeld een dampend glas glühwein.

Om vervolgens in het warme comfort van een van de sfeervolle ruimten van The Hunting Lodge te belanden, voor een prachtig diner met bijpassend wijnarrangement. en wellicht aansluitend uw receptie of een spetterend feest in The Hunting Club.

Kortom ook in de winter kunnen wij uw huwelijk sfeervol en warm aankleden. Graag geven wij u informatie en advies opmaat. Waarbij wij rekening houden met Uw specifieke wensen en de daarbij passende mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met een van onze sales medewerkers zodat zij met u een afspraak in kunnen plannen voor een bezichtiging en gesprek waarna zij graag voor u een vrijblijvend offerte samenstellen.