• darkblurbg

Uit ervaring weten wij dat het niet meevalt om een programma samen te stellen dat in alle opzichten klopt. Om uw wensen kenbaar te maken verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat we een de perfecte huwelijksdag kunnen samenstellen. Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een voorbeelddag voor u samengesteld:

Trouwdag 30 daggasten

Een mooie huwelijksdag met uw naasten (30 personen) bij The Hunting Lodge.

14:00 uur       Ontvangst van de gasten met koffie, thee of cappuccino.

14:30 uur       De huwelijksceremonie vindt plaats in de monumentale Koepel

15:30 uur        Wij serveren een glas Crémant om te proosten. Hierbij serveren serveren wij bruidstaart, waarvan u de stijl en smaak zelf met patisserie Christiaan kan afstemmen. Dit zal geleidelijk overlopen in een informele borrel waarbij wij een drankje naar keuze (binnenlands gedestilleerd) serveren en op de tafels plaatsen wij nootjes, zoute koekjes, diverse olijven en charcuterie.

                        Dit is ook een goed moment om foto’s te maken de gasten.

18:00 uur       Wij serveren crudités van het huis bestaande uit 2 items.

18:30 uur        In de Exclusive serveren wij een 4-gangen diner. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op ons terras. Het menuvoorstel zullen wij 4/6 weken van te voren naar u versturen, hier dient van te voren een keuze uit gemaakt te worden. Natuurlijk houden wij rekening met eventuele uitzonderingen. Tijdens het diner serveren wij bijpassende wijnen en plaatsen mineraalwater op de tafels. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met friandises. Hierbij serveren wij voor de liefhebber een digestief.

De kosten voor het bovenstaande programma bedraagt € 3.959,50.

Trouwdag 30 daggasten en 100 avondgasten

Een mooie huwelijksdag met uw naasten (30 personen) afsluitend met een gezellig feest (100 personen) bij The Hunting Lodge.

14:00 uur       Ontvangst van de gasten met koffie, thee of cappuccino.

14:30 uur       De huwelijksceremonie vindt plaats in de monumentale Koepel

15:30 uur       Wij serveren een glas Crémant om te proosten. Hierbij serveren serveren wij bruidstaart, waarvan u de stijl en smaak zelf met patisserie Christiaan kan afstemmen. Dit zal geleidelijk overlopen in een informele borrel waarbij wij een drankje naar keuze (binnenlands gedestilleerd) serveren en op de tafels plaatsen wij nootjes, zoute koekjes, diverse olijven en charcuterie.
Dit is ook een goed moment om foto’s te maken met de gasten.

17:00 uur       Wij serveren crudités van het huis bestaande uit 2 items.

17:30 uur       In de Exclusive serveren wij een 3-gangen diner. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op ons terras. Het menuvoorstel zullen wij 4/6 weken van te voren naar u versturen, hier dient van te voren een keuze uit gemaakt te worden. Natuurlijk houden wij rekening met eventuele uitzonderingen. Tijdens het diner serveren wij onze huiswijnen en plaatsen mineraalwater op de tafels. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met friandises.

20:00 uur       Tijd om op te frissen of om te kleden.

20:30 uur       Aankomst van de feestgasten. Tijdens het feest serveren wij een drankje naar keuze (4-uur, afkoop, binnenlands gedestilleerd). Verder serveren wij diverse hapjes (5 stuks). Als afsluiting van de avond serveren wij een mini hamburger.

De kosten voor het bovenstaande programma bedraagt € 7.246,50.