• darkblurbg

Een van de meest bijzondere trouwlocaties in Gelderland vindt u bij The Hunting Lodge. Hier kunt u terecht voor zowel het voltrekken als het vieren van uw huwelijk. Vlak bij Arnhem, in Rozendaal, vindt u ons terrein, waar u kunt kiezen tussen verschillende trouwlocaties. Wilt u uw aanstaande het ja-woord geven in de unieke monumentale Muziekkoepel? Of trouwt u liever in onze tuin met uitzicht op het prachtige Kasteel Rosendael? Wanneer u een lijst bijhoudt met mogelijke trouwlocaties in Gelderland, mag daarop The Hunting Lodge vlak bij Arnhem niet ontbreken.

Kies voor een van de mooiste trouwlocaties van Gelderland

Bij The Hunting Lodge zijn we ervan overtuigd dat we over een van de mooiste trouwlocaties van Gelderland beschikken in Rozendaal. Het prachtige uitzicht op Kasteel Rosendael en de mooie groene tuin vormen samen een schitterend decor voor elke huwelijksvoltrekking. Vervolgens viert u uw feest in een van onze sfeervolle zalen. Trouwt u in de winter? Dan toveren wij The Hunting Lodge om in een waar winterparadijs. Zo een warme en sfeervolle bruiloft kunt u in de winter op andere trouwlocaties in de regio van Arnhem nauwelijks vinden. Geef elkaar het ja-woord in het schemerdonker tussen vuurkorven en fakkels en laat uw gasten genieten van heerlijke glühwein.

 

Winter Wedding  Voorbeelddag  Informatiemap

   

Laat de catering over aan onze chef-koks

Een van de grootste voordelen die onze feestlocatie u biedt, is dat wij beschikken over een eigen restaurant. Hierdoor hoeft u de catering niet door een andere partij uit te laten voeren en wordt alles onder één dak voor u geregeld. Onze chef-koks serveren eigentijdse gerechten met een klassieke inspiratie. De mogelijkheden veranderen met de seizoenen mee. Heeft u speciale wensen? Laat dit dan gerust aan ons weten.

Ontdek de mogelijkheden

Op onze website vindt u verschillende voorbeelden van hoe uw bruiloft eruit zou kunnen zien bij The Hunting Lodge, een van de meest unieke trouwlocaties in de omgeving van Arnhem. Graag geven wij u en uw verloofde informatie en advies op maat. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en leggen de daarbij passende mogelijkheden aan u voor. Neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar (+31) 026-3611597 of te mailen naar reservations@thehunting.nl. Wij plannen dan een afspraak met u in voor een bezichtiging en een gesprek, waarna we voor u een passende vrijblijvende offerte opstellen.