• darkblurbg

Wie op zoek is naar een eigentijds en biologisch restaurant in Gelderland, hoeft niet verder te zoeken. Bij The Hunting Lodge kunt u namelijk van heerlijke gerechten genieten, waarbij dagverse, biologische en diervriendelijke producten centraal staan. Onze getalenteerde chef-koks hebben een echte passie voor koken en dat proeft u! De gerechten veranderen met de seizoenen mee en blijven steeds maar weer verrassen.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Ons biologisch restaurant maakt deel uit van JRE

Wist u dat ons restaurant deel uitmaakt van JRE? Dit is een vereniging van jonge restaurateurs, waarbij kookkennis onderling wordt uitgewisseld. Dit maakt het mogelijk om gerechten die eigentijds en biologisch zijn en die op de beste manier worden klaargemaakt, te serveren in ons restaurant. Bekijk onze actuele menukaart en ontdek wat voor lekkers wij momenteel aanbieden.

Kom uitgebreid lunchen of dineren op onze unieke locatie in Rozendaal

Wij bieden niet alleen een voortreffelijke kaart, maar ook een unieke locatie. Met onze prachtige tuin en het uitzicht op Kasteel Rosendael waant u zich in een waar paradijs. Daarmee is dit een ideale locatie voor bijvoorbeeld een romantisch diner voor twee. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie bent u in ons biologisch restaurant op de juiste plaats. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan, zodat u en uw zakenrelaties niets te kort komen. Plaats uw reservering nu online of neem contact met ons op via (+31) 026-3611597 of reservations@thehunting.nl.