• darkblurbg

Bent u op zoek naar een restaurant waar u bijzonder uit eten kunt in Gelderland? Dan is The Hunting Lodge zeker iets voor u! Niet alleen onze uitmuntende seizoengerechten maken uw etentje bij ons bijzonder, maar ook onze unieke locatie. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon zomaar een keer bijzonder uit eten in een van de beste restaurants in Gelderland? U bent van harte welkom bij The Hunting Lodge!

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Ga bijzonder uit eten met uw geliefde in Gelderland

Ons restaurant leent zich uitstekend voor een romantisch diner voor twee. In onze rustieke tuin genieten u en uw geliefde van onze dagverse en eigentijdse gerechten met klassieke basis. Elk seizoen verandert onze menukaart, waarbij steeds innovatieve combinaties worden gemaakt met verschillende ingrediënten. Het is zeker de moeite waard om de bijzondere creaties van onze chef-koks eens te proberen. Het romantische uitzicht op Kasteel Rosendael maakt uw etentje helemaal compleet. Vanwege onze unieke locatie en vele mogelijkheden is The Hunting Lodge ook een uitstekende plek voor bruiloften en feesten.

U bent uiteraard ook welkom met uw vrienden, collega’s of familie

Wilt u juist met uw vrienden of familieleden bijzonder uit eten in Gelderland? Of bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie waar u ook kunt genieten van een heerlijk diner? Ook dan bent u zeker welkom bij The Hunting Lodge! Plaats uw reservering snel online of neem contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of te mailen naar reservations@thehunting.nl.