• darkblurbg

Organiseert u een bedrijfsfeest en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie hiervoor? Vlak naast natuurgebied de Posbank en in het dorpje Rozendaal vindt u The Hunting Lodge. Hier kunt u uitstekend terecht voor een bedrijfsfeest, familiefeest of bijvoorbeeld een bruiloft. Omdat we tevens over een restaurant beschikken, kunt u de catering van uw feest aan onze keukenbrigade overlaten. Zij maken heerlijke hapjes van dagverse, en waar mogelijk diervriendelijke en biologische producten.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Laat uw bedrijfsfeest plaatsvinden op een prachtige locatie in Rozendaal

Wanneer u uw bedrijfsfeest op onze locatie laat plaatsvinden, maakt u geheid indruk op uw collega’s. De ligging van ons restaurant en onze feestlocatie vlak bij Velp en de Posbank, is ten eerste al uniek. Daarnaast beschikken wij over een prachtige tuin met uitzicht op Kasteel Rosendael. Bekijk de fotogalerij om een beeld te krijgen van ons terrein. Kortom; dit is dé perfectie locatie voor een gezellig bedrijfsfeest!

Ook voor andere zakelijke evenementen

The Hunting Lodge is niet alleen een uitstekende locatie voor een bedrijfsfeest, maar kan ook voor andere zakelijke bijeenkomsten gebruikt worden. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek waar u in alle rust kunt vergaderen, zijn wij u graag van dienst. Wij bieden verschillende arrangementen aan waar u uit kunt kiezen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op. Bel naar (+31) 026-3611597 of mail naar reservations@thehunting.nl.