• darkblurbg

The Hunting Lodge leent zich uitstekend als locatie voor een afscheidsdienst. Waarom? Het uitzicht is fenomenaal. Dankzij het fraaie park, de glooiende heuvels en de verschijning van een kasteel heeft u het idee dat u in Frankrijk bent. Hier te gast zijn, is vooral genieten van natuur en gastronomie. Maar kunt u het gevoel van ‘joie de vivre’ hier ook bij een afscheidsdienst creëren? Maitre Diana Bogers en chef-kok Bert Stomphorst (de gezichten van The Hunting Lodge) beantwoorden deze vraag.

Een voorbeeld van een afscheidsdienst bij ons in Rozendaal

“Of we het gevoel van ‘joie de vivre’ ook bij een afscheidsbijeenkomst kunnen creëren? Dat denk ik wel.” Antwoord Diana. “Kortgeleden was hier bijvoorbeeld een ‘vieringsborrel’. Precies een jaar na de uitvaart kwamen familie en vrienden weer bijeen om de overleden persoon te gedenken. Dat deden ze bij ons, omdat mijnheer namelijk een vaste gast was van ons restaurant. Samen met zijn vrouw kwam hij vaak lunchen, waarbij ze enorm genoten van onze ambiance. Voor zijn nabestaanden hebben we dan ook, een jaar na de afscheidsdienst, gekookt. Lekker, puur en eerlijk. Precies zoals hij het graag zag.”

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Wij zorgen voor een waardige en persoonlijke afscheidsbijeenkomst

Vanuit de keuken vult Bert zijn vrouw Diana aan: “Onze keukenbrigade brengt een eigentijds product met een klassieke basis. Er is veel variatie. Gerechten en hapjes veranderen met het ritme van de seizoenen. Ieder product komt bij ons ergens vandaan en heeft een verhaal. Ook bij een afscheidsbijeenkomst wordt dat gewaardeerd. Net als de oprechte en persoonlijke aandacht die we voor elke gast hebben.”

Een uitvaartconcert in de muziekkoepel

Vanuit The Hunting Exclusive zaal kijkt u uit over het landgoed en ziet u de 17e-eeuwse muziekkoepel. In deze koepel vinden regelmatig trouwceremonies plaats, maar het is ook uitstekend geschikt om er een uitvaartconcert in te houden.

Wij nemen de tijd voor een waardig afscheid

Bert en Diana zijn het erover eens: het is heel belangrijk om met het organiseren van een afscheidsbijeenkomst de tijd te nemen en er persoonlijke invulling aan te geven. Diana zegt: “Probeer de tijd te vinden om afscheid te nemen en maak het zo persoonlijk mogelijk. Doe dat vanuit uw eigen gevoel en niet omdat u denkt dat iets moet of hoort. Ieder mens is uniek en verdient een eigen behandeling. Vier vooral ook het leven tijdens een afscheidsdienst! Rowwen Hèze verwoordt het mijns inziens treffend: ‘beter iets moois te verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.’”

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u een afscheidsdienst bij The Hunting Lodge organiseren? Neem een kijkje bij ons binnen om erachter te komen of onze locatie aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U belt ons op het telefoonnummer (+31) 026-3611597 of mailt naar reservations@thehunting.nl. Samen zorgen we voor een waardige afscheidsdienst.