• darkblurbg

Voor een voortreffelijk 5 gangen diner bent u bij The Hunting Lodge op de juiste plaats. Onze chef-koks bereiden graag de allerlekkerste gerechten voor u. Hierbij werken ze met dagverse, en waar mogelijk biologische en diervriendelijke, producten. U ervaart dus niet alleen een geweldige smaaksensatie, maar eet bij ons ook nog eens verantwoord. Onze gerechten veranderen met de seizoenen mee en blijven steeds verrassen. Als u iets te vieren heeft of gewoon graag wilt genieten van een luxe 5 gangen diner, bent u van harte welkom op onze prachtige locatie in Rozendaal.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Geniet van een 5 gangen diner op een unieke locatie

U geniet bij ons niet alleen van de beste gerechten, maar ook van de prachtige locatie vlak bij het natuurgebied de Posbank. Met het uitzicht op Kasteel Rosendael en de sfeervolle groene tuin komt u bij ons volledig tot rust. Hierdoor is The Hunting Lodge de perfecte locatie voor diverse gelegenheden. Heeft u iets te vieren of wilt u romantisch dineren? Dat kan allemaal. Maar bijvoorbeeld ook voor een uitgebreid zakendiner of kerstdiner bent u van harte welkom.

Reserveer vandaag nog online

Wist u dat wij met ons restaurant deel uitmaken van JRE, een vereniging voor jonge restaurateurs? Hierin draait het om talent en passie voor koken. Onderling worden verschillende kooktechnieken uitgewisseld. Nóg een reden om te reserveren en ons 5 gangen diner eens te proeven in Rozendaal. U plaatst uw reservering eenvoudig online of neemt contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of te mailen naar reservations@thehunting.nl.