• darkblurbg

Geniet van een voortreffelijke 3 gangen lunch in ons restaurant The Hunting Lodge. Heeft u iets te vieren of wilt u uzelf en uw gezelschap gewoonweg eens trakteren op een luxe etentje? Dan is een 3 gangen lunch bij ons in Rozendaal een uitstekende keuze. Wij serveren verrassende gerechten voor u die bereid zijn met dagverse ingrediënten. Bovendien proberen we waar mogelijk biologische en diervriendelijke producten te verwerken in onze creaties.

Wilt u bij ons komen eten?

Reserveer nu Bekijk ons menu

Geniet van een 3 gangen lunch op een unieke locatie in Rozendaal

Dat we bijzondere en luxe gerechten serveren is niet de enige reden om een 3 gangen lunch bij ons te reserveren. Onze locatie maakt uw etentje namelijk helemaal compleet. Wij beschikken niet alleen over prachtige eetzalen, maar u kunt bij lekker weer ook op ons terras plaatsnemen. In onze idyllische tuin met uitzicht op Kasteel Rosendael komt u volledig tot rust. Bekijk onze fotogalerij eens om de sfeer alvast te proeven.

Kom gezellig lunchen in ons restaurant

Wilt u gezellig lunchen in de buurt van Arnhem? Kom dan zeker eens naar The Hunting Lodge. Via onze website kunt u eenvoudig een online reservering plaatsen. Wilt u toch liever dineren? Verwen uzelf en uw gezelschap dan eens met een 5 gangen diner. Voor eventuele vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar (+31) 026-3611597 of een e-mail te sturen naar reservations@thehunting.nl. Lunchen is bij ons mogelijk tot 15.00 uur.